Masterclass van Marcel de Leeuw en Marco van der Wijngaard

Vandaag 4 november op uitnodiging van Nestle een masterclass met SVH Meesterkok Marcel de Leeuw en Marco van der Wijngaard winnaar van Bocuse d’Or NL 2019 mogen bijwonen.

Deze masterclass had als thema de nieuwe Signature paste, Kijk voor het assortiment eens op https://www.nestlepromoties.nl/promotie/chefsampling/home/index.html

Nestle heeft enkele producten, CHEF® Signature Paste, op de markt. Daarmee werd voor ons gekookt. Jammer dat we niet zelf aan de slag konden.

Een heel scala aan leuke en vooral smakelijke gerechtjes waarin deze CHEF® Signature Paste waren verwerkt, werden ons gepresenteerd.
Waarbij de Black Garlic paste mijn favoriet is. Ik had al een sample mogen ontvangen en was zeer verrast door het effect van deze Black Garlic Paste.

Marco van der Wijngaard presenteerde enkele van zijn garnituren welke hij had geserveerd tijdens de Bocuse d’Or. Ook hier waren enkele van de Signature Paste verwerkt.
Sommige smaken waren wel wat “Hartig” zeker voor iemand die zelf tracht zo zout arm te koken door zout vervangers te gebruiken.

 

 

Nestle Bedankt!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.